Hypotheekrente vergelijken

Bekijk de actuele hypotheekrente en vergelijk de hypotheekaanbieders

Laagste hypotheekrente

Je hypotheek vergelijken kan je veel geld besparen. Zie direct via de vergelijker waar je momenteel het beste een hypotheek kan afsluiten met de laagste hypotheekrente. Vul je gegevens in zoals koopsom, hypotheekvorm en rentevaste periode en wij tonen jou direct de laagste actuele hypotheekrente.

Annuïteitenhypotheek: Bij een Annuïteitenhypotheek heb je gedurende de looptijd van je hypotheek elke maand exact dezelfde kosten, echter de verhouding in aflossing en rente veranderd wel in de looptijd van je hypotheek. In het begin van de looptijd van je Annuïteitenhypotheek betaal je in verhouding veel rente en dit is fiscaal voordelig, maar dit fiscale voordeel wordt met de looptijd minder omdat dan juist je aflossingsdeel zal toenemen.

Lineaire hypotheek: Bij een lineaire hypotheek is je aflossingsdeel gedurende de looptijd exact gelijk, echter wordt de hypotheekrente die je maandelijks moet betalen op termijn minder, waardoor je maandelijkse lasten in de looptijd van je hypotheek minder worden.

Het vergelijken van de de hypotheekrente was nog nooit zo makkelijk! Teveel betalen aan je hypotheek hoeft niet meer dankzij de hypotheek vergelijker!

HOE WERKT HET: Kies de hypotheek aanbieder die bij je paste, klik dan op meer info/offerte en vul je gegevens in, je krijgt dan z.s.m. vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat toegezonden.

Tip! Ook een goedkope autoverzekering nodig? Ga dan nu je Autoverzekering vergelijken