Mobiel abonnement vergelijken

De mobiele telefoon vergelijker van Nederland

Mobiele telefoons vergelijken

Op zoek naar een gave nieuwe mobiele telefoon en wil jij daarbij ook nog eens lage maandelijkse telefoon kosten? Maak dan gebruik van de mobiele telefoon vergelijker op deze site. Wij vergelijken de meest actuele lopende mobiele telefoon abonnementen en tonen jou dan ook direct de meest voordelige deal van dit moment.

Mobiele telefoon abonnement afsluiten

Het afsluiten van een nieuw mobiele telefoon abonnement met een daarbij behorende smartphone is vanaf nu super gemakkelijk en zeer voordelig dankzij de mobiel abonnement vergelijker. De telefoon abonnementen vergelijktool van Premium Deal bevat verschillende mooi filter opties. Zo kun je onder andere het gewenste toestel of juist meerdere telefoontoestellen aanvinken waar je uit zou willen kiezen. Verder kun je het aantal belminuten instellen, de grote van je internetbundel instellen, maar ook heb je de mogelijkheid om de contractduur van je mobiele abonnement in te stellen en er is ook nog de functie om te kiezen voor een nieuwe smartphone of een refurbished smartphone. Wil je echter helemaal geen toestel bij je abonnement dan kan je ook kiezen voor een sim only abonnement

Refurbished smartphone

Wat is dat nu een refurbished smartphone?

Een refurbished toestel wil zeggen dat dit toestel om wat voor reden dan ook terug is gegaan naar de fabrikant. De fabrikant kijkt dit toestel eerst volledig na en maakt dit toestel daarna echter weer in mooie cosmetische nieuwstaat met de juiste software en plaatst ook nog eens nieuwe batterij. Dus een refurbished mobiele telefoon moet je dus niet verwarren met een tweedehands toestel, omdat een tweedehands toestel wel zijn beste tijd kan hebben gehad. Dus met een refurbished iphone of een refurbished samsung heb je dus een smartphone topklasse voor lage maandelijkse kosten.