Sim only abonnement vergelijken

Super voordelige sim only abonnementen

Sim only abonnement vergelijken

Het afsluiten van een sim only abonnement voor de beste prijs is super simpel dankzij de sim only vergelijker op deze site. Het grote voordeel van het afsluiten van een sim only abonnement ten opzichte van een abonnement inclusief mobiele telefoon is natuurlijk de prijs. Je maandelijkse te betalen kosten voor een sim only abonnement liggen namelijk een heel stuk lager dan de maandelijkse kosten die je betaald bij een abonnement waarbij je wel voor een mobiele telefoon kiest.

Wist je trouwens dat je bij een abonnement inclusief mobiele telefoon al tot zo'n 600 euro meer moet betalen ten opzichte van een sim only abonnement als je een 2 jarig mobiele telefoon abonnement afsluit?

Onbeperkt bellen en onbeperkt internet

Kies je voor een sim only abonnement dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk kunnen bellen en internetten met je mobiele telefoon en dit natuurlijk voor de laagste prijs. Bel je veel en wil je ook niet aan een beperkte databundel vast zitten bij je sim only abonnement, dan kun je nu ook kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt internet en bellen van Robin Mobile. Dankzij een sim only abonnement van Robin Mobile met een vast maandelijks bedrag hoef jij nergens meer op te letten of druk over te maken.